Ha ellátogatunk valamelyik hegyi kolostorba, akkor az ott lakó szerzetesek tárt karokkal várnak mindenkit egy finom ebédre. Nagy kondérokban főznek, az önkiszolgáló étkezőben mindenki kedvére válogathat, majd miután szorgosan elmosogattunk magunk után, az adománydobozba dobott pénzzel meghálálhatjuk a szíves vendéglátást.
Ma anyukámmal voltunk hegyet mászni, nagyon büszke vagyok rá, hogy a 72. szülinapját ilyen fitten ünnepelte.
most is lesz mit a klubban elmesélni...
itt készült az ebéd:
a kolostori menza (jobb szélen az adománydoboz):
más, mint a mama főztje:-)
Hiányolom az új recepteket! A tavalyi hátszín azóta az étlapon van nálunk. Mamának további sok érdekes kalandot !!:-)
VálaszTörlésKöszi, átadom. A koreai étkeket kicsit muszáj magyarosítani, mert szinte minden ehetetlenül csípős. De sokat főzök, sütök így "lebutítva" , majd ezekből felrakok néhányat, ígérem. Heti 4-5 fej fokhagymát simán megeszünk, mert a csípős paprikán kívül ez a másik fő alapanyag. Ha ez utóbbit szereted, akkor nyerő lesz a koreai konyha.
VálaszTörlés