2013. március 26., kedd

Myeolchi és soju


Már nem egyszer írtam, hogy annyira kedvesek errefelé az emberek, hogy teljesen odáig vagyunk tőlük. Ezt lassan 3 hónap elteltével is hasonlóan gondoljuk, de azért már azt is jócskán megtapasztaltuk, hogy mennyire másképpen forog az agyuk, milyen körülményesek, lassúak és bizony néha erőszakosak. Szerencsére mindezt olyannyira kedvesen teszik, hogy így ezen kevésbé szerethető dolgaik felett könnyebb szemet hunyni.

Íme a kedvesség/figyelmesség kategória heti győztese:
Gábor nemrég csapatépíteni volt és minden kollégája megrökönyödött azon, hogy fehér ember létére simán megeszi a myeolchi-t, azaz a szárított halat. Ilyet ők még nem láttak, aztán ezen felbuzdulva tegnap hoztak neki egy egész zacskóval, s hozzá még egy doboz csípős szószt is, ha megint megkívánná ezt a koreai ínyencséget.

Most kitalálták, hogy a következő csapatépítést nálunk szervezik, majd mi is meglepjük őket valami magyaros finomsággal. Addigra jó lenne egy kis pálinkát is beszerezni, hogy megnézzük a hatást. Ők ugyanis azt gondolják, hogy a kb. 20 %-os nemzeti italuk, a soju milyen méreg erős :-)

3 megjegyzés:

  1. Mi is ettünk ebből a halból levest, olyan tojásleves szerűség volt, de szörnyű volt.
    Küldök neked jó 50%-os házi HP-t, abból nem kell több üveggel meginniuk, tutira cipelhetitek őket a hátatokon haza.

    VálaszTörlés
  2. Írd meg a címet és megy a pálesz fedexel:-)) Ezen nem múlhat a csapatösszetartás!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük:-)
    Szerintem nyár után is jó lesz az a pálinkakóstoló, addig kapnak finom gulyáslevest vagy pörköltet nokedlivel, aztán később megmutatjuk nekik, hogyan (és mitől) vigad a magyar.

    VálaszTörlés